Saturday, June 11, 2011

Sebab Blog Malas Di update!



Hehehe..rase macam happy pula malam ni lepas tengok duit dekat nuffnang yang membuatkan aku terkulai layu dengan nilai sebanyak singgit enam puluh lapan sen tu.Tak sangka jugak dah sebanyak tu dengan blog yang last diupdate pada tahun lepas lagi.hehe.Rase-rase dah dapat dah beli gula-gula banyak-banyak ni,bagi anak sedara makan sampai muntah-muntah dan pengsan.

Aduhai..niat kat hati ni memang sudah lama nak update blog yang hampir sedekad aku tinggal nih.Nak update,ade je benda-benda negatif yang timbul.Misalnya tengok dekat bawah ni

  • Nak update blog je terpikir je nak buat ayat-ayat yang sedap dibaca.Padahal entri aku ni pun bukan nye beh pun.Orang yang bukak pun mungkin juga diorang tak sengaja,lepas tu diorang fikir.”hurmm,macam best pulak entri ni,baik aku baca sampai habis”.hehehe.Alah,sekadar bosan-bosan sambil tunggu drama indon dekat kat tv3 tu.Perghhh!!tak best langsung cerita indon.Tido lagi sedap aku rase.Bagi aku la,sebagai bloger yang baru setahun popcorn ni memang susah nak hasilkan entri yang ramai orang akan baca.So,ni la salah satu masalah aku tergendala nak update blog.


ape benda aku nak tulis nih wadehel


 Korang faham tak apa yang cuba aku sampaikan ni?

  • Bile je dapat idea nak post sesuatu entri ni,time tu jugak la gatal-gatal tangan nak main game.Contohnya game yang aku main,PES 2011.Time main bukan main syok lagi.Yela kan,name dah main.Mesti la main-main.hah2.Bila tengah main mende ni(banyak pulak main nya),memang jadi lauk la komputer aku bantai team diorang.Tapi bila komputer ni jadi lebih bijak dari aku,serta-merta saja aku di hempuk diorang.alah,diorang bantai aku la senang cerita.Celaka kau komputer,main kasar nampak.Dengan secara matematik nya mood aku down tak puas hati sebab kalah.Idea yang datang awal-awal nak update blog tadi melayang bak burung-burung pipit di awangan.Secara konklusinya,off pc and then pergi tido.hahaha.(hati tengah sedih,mana buleh fokus nak taip entri).


sob..aku kalah main PES lawan komputer..sedih nye aku..

Itu saja kot antara faktor blog aku tidak diupdate.Mungkin juga aku masih mentah lagi dalam dunia pemblogan ni.heheh.oke selamat malam aku ucapkan.

6 comments:

Apek_JADIANjr said...

ceh... merapu2 je dah siap satu entry... hahaha...

Ridhuan said...

sape post entri nih weh?hahaha

Aufahuda said...

hahahah. mcm comel jah ayat mg tulis datah ni duwe. hahaha ;DD

Aflina Affandi said...

Hey , jemput join contest . Hadiah wang tunai :)

http://thisnotyours.blogspot.com/2011/06/wohoo-jom-join-contest.html :)

Ridhuan said...

@Aufahuda..hok mano fa?haha

Ridhuan said...

@Aflina Affandi.tq.:)

Post a Comment